Fauteuils

Kies de fauteuil die bij je past!

Een fauteuil is vaak het slotstuk in het interieur en het meest persoonlijke meubelstuk. De technische kenmerken en visuele aspecten zijn heel persoonlijke keuzes die u echt alleen zelf kunt bepalen. Het is maatwerk. Wij adviseren u dan ook om langs te komen om zelf te ervaren waarom wij menen dat BOT Wooncentrum de meest optimale collectie fauteuils heeft waaruit u de voor u meest passende fauteuil kunt kiezen.
Kom naar de showroom van BOT Wooncentrum en laat u verrassen door de vele mogelijkheden!

Uw fauteuil op maat

Een fauteuil moet natuurlijk bij u passen. Comfortabel zitten en lekker tot rust komen zijn de argumenten om te kiezen voor die ene fauteuil. Na een lange dag met mooie en minder mooie momenten is er niets fijner dan met de schoenen uit, een goed boek en een dampende kop thee heerlijk wegdromen in uw eigen stoel.
Laat u inspireren in de showroom van BOT Wooncentrum

Fauteuil kopen

BOT Wooncentrum heeft een groot en uitgekiend assortiment fauteuils om aan de meeste wensen en eisen te voldoen. Strakke, moderne fauteuils met RVS voet of draaivoet, een klassieke fauteuil met houten frame of een leren clubfauteuil, BOT Wooncentrum heeft alle soorten en typen fauteuils in de showroom staan. Naast de variëteit aan kleurmogelijkheden en materialen zoals stof en leer is het bij veel modellen relaxfauteuils zelfs mogelijk om maatwerk te laten maken zodat de fauteuil u helemaal past.
Wij adviseren u graag over de mogelijkheden