Kasten

Kasten met karakter

Een kast is op de eerste plaats bedoeld om er er iets in op te bergen. Een goede kast heeft een praktische indeling. Daarnaast is een kast ook een sfeerbepaler in de ruimte. Een prachtige witte buffetkast of een moderne boekenkast van massief eiken, het zijn vele uiteenlopende mogelijkheden die allen op een geheel eigen wijze bijdragen aan het gevoel dat je krijgt in een woonruimte.
Kom naar de showroom van BOT Wooncentrum en laat u verrassen door de vele mogelijkheden!

Kasten als creatieve woonoplossing!

Een mooie buffetkast met glasdeuren waardoor het familieservies duidelijk zichtbaar is, geeft een huiselijke woonsfeer die u laat thuiskomen in uw eigen huis. Heeft u al eens gedacht aan een kast als optische ruimteverdeler in uw interieur? Zo’n kast noemen we een roomdivider. Een roomdivider geeft door de open vakken een extra ruim en luxe gevoel aan uw interieur. Kortom, kasten maken uw interieur op veel meer manieren dan u in eerste instantie verwacht, passend bij de woonstyle die u zoekt.
Laat u inspireren in de showroom van BOT Wooncentrum

Kasten op maat

Er zijn vele soorten en maten kasten. De mogelijkheden zijn legio! Er zijn opbergkasten, vitrinekasten, apothekerskasten, buffetkasten, televisiekasten etc.etc. Bovendien zijn er allerlei extra opties en mogelijkheden zoals een andere kleur, houtsoorten en grepen leverbaar.
Wij adviseren u graag over de mogelijkheden

Kast kopen

Bij BOT Wooncentrum heeft u de keuze uit een variëteit van kasten en opbergsystemen met uiteenlopende functionaliteiten. Of u nu een kast wilt kopen om spullen zoals serviezen of kleding en dergelijken in op te bergen of als decoratieve sfeerbepaler in de woonkamer, voor elke van deze wensen hebben we volop keuzemogelijkheden. Naast een breed assortiment ‘standaard’ kasten is een deel van onze collectie ontstaan uit eigen ontwerp en worden in samenspraak met leveranciers geproduceerd.
Wij adviseren u graag bij de aanschaf van uw kast!