Over ons

BOT Wooncentrum is er voor u!

Onze showroom van bijna 3000 m2 is verdeeld over 3 etages. Onze collectie is met zorg en passie samengesteld en wordt gepresenteerd in meer dan 30 sfeerkamers en 7 separate studio’s waarin alle mogelijkheden overzichtelijk worden getoond.

BOT Wooncentrum OPMEER is al meer dan 60 jaar een begrip in Noord-Holland. Een familiebedrijf waarin Joost Bot samen met zijn enthousiaste en deskundige collega’s u kunnen informeren en van advies kunnen voorzien.
Wij zijn u graag van dienst en willen u graag adviseren over alle mogelijkheden om u een passend voorstel te doen.

Maatwerk

Onze eigen en speciale collectie is uniek! In samenspraak met onze leveranciers ontwerpen en produceren wij zelf (een deel van) deze meubelen. Hierdoor kunnen wij echt alles voor u op maat laten maken. Wilt u iets in een bepaalde maat of kleur? Heeft u een mooi meubel gezien maar wilt u liever laden in plaats van deuren, een ander houtsoort of andere grepen? Geen probleem bij BOT Wooncentrum OPMEER. Veel meubels zijn standaard al in meerdere kleuren, materialen, met andere opties en maten leverbaar, zonder meerkosten. En is het standaard niet beschikbaar? Dan helpen wij zoeken naar een oplossing. We kunnen u alle mogelijkheden laten zien en adviseren u graag.
Ons streven is te allen tijde UW TEVREDENHEID.

 

botwooncentrum_opmeer