Slaapkamer

Slaap zacht!

In de slaapstudio op de tweede etage van onze showroom presenteert BOT Wooncentrum OPMEER een uitgebreide slaapkamercollectie inclusief bedtextiel, dekbedden en kussens. Van de laatste modetrends vertaald naar kwalitatief hoogwaardige combinaties en uitgebalanceerde basis artikelen.
Kom naar de showroom van BOT Wooncentrum en laat u verrassen door de vele mogelijkheden!

Slaapcomfort, ZZzzzzz…

BOT Wooncentrum is gespecialiseerd in slaapcomfort. Wij hebben alle systemen ordelijk gepresenteerd in de slaapstudio. BOT Wooncentrum is Tempurdealer van het eerste uur omdat we vertrouwen in de techniek en het comfort van het slapen op Tempur. Onze adviseurs informeren u graag over de mogelijkheden en het voor u meest geschikte matras en bodem.

Daarnaast presenteren wij linnenkasten in heel veel maten, kleuren en materialen. Kies voor de oplossing die het beste past bij uw opbergwensen. En laat u niet alleen verrassen door de mooiste linnenkasten maar ook door de mogelijkheden van echt maatwerk. Onze adviseurs geven u graag een passend advies. Praktisch, stijlvol en …. een vriendelijk prijs.
Laat u inspireren in de showroom van BOT Wooncentrum

Slaapsysteem kopen

Bij BOT Wooncentrum presenteren wij u de vele mogelijkheden en alternatieven. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie en voorkeuren kunnen we u een passend voorstel doen …
voor een goede prijs!
Wij adviseren u graag over de mogelijkheden